Tarieven

Honorarium

Het tarief bedraagt € 195,- per uur exclusief 21% BTW. Bij aanvang van de zaak ontvangt u een voorschot nota, vervolgnota’s ontvangt u daarna  eenmaal per maand, tenzij er anders wordt afgesproken. Bijkomende kosten kunnen zijn: griffierechten, kosten van uittreksels en kosten van ingeschakelde derden (zoals de deurwaarder).

Togatarief

Voor het eerste oriënterende gesprek van 30 minuten hanteren we het togatarief. Er geldt dan een gereduceerd tarief van € 50,-  exclusief BTW.  Voor vervolgbesprekingen en werkzaamheden geldt het gewone tarief.

Adviesgesprek voor gevolgen van een scheiding

Indien u overweegt om te gaan scheiden is het belangrijk de gevolgen hiervan te kunnen inschatten. Wat zullen de gevolgen zijn op financieel vlak, voor de kinderen en zult u rekening moeten houden met een verhuizing? Ons kantoor biedt de mogelijkheid voor een adviesgesprek van 1,5 uur. De kosten bedragen € 205,- exclusief BTW.

Gefinancierde rechtsbijstand

Indien u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt, betaalt u een eenmalige eigen bijdrage. Bij de eerste bespreking zal ingeschat worden of u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt. Wij kunnen voor u een aanvraag indienen bij de Raad voor Rechtsbijstand. Bijkomende kosten kunnen zijn: griffierechten, kosten van ingeschakelde derden (zoals de deurwaarder) en kosten van uittreksels.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak met ons maken? U kunt ons bereiken via info@demaremediation.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Ga naar contact