Contact met de Mare Mediation & Advocatuur

De Mare Mediation & Advocatuur is gespecialiseerd in het familierecht. Zoekt u een advocaat of mediator op het gebied van echtscheiding, alimentatie, afwikkeling van het huwelijks vermogen? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we uw vragen beantwoorden en u informeren. U kunt snel bij ons terecht voor een eerste gesprek.

Wilt u een afspraak met ons maken? U kunt ons bereiken via info@demaremediation.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Routebeschrijving

Wij houden kantoor in het voorhuis van een oude woonboerderij in Maurik, gemeente Buren. Maurik ligt in tussen de plaatsen Culemborg en Tiel, midden in de Betuwe. Het kantoor ligt vlak achter de grote kerk in het centrum van Maurik. Nadat u de kerk aan uw rechterhand heeft gepasseerd, moet u de tweede straat rechtsaf. Op de hoek van de straat waar u in moet, bevindt zich een zwembad. Het kantoor is gelegen in de bocht van de straat, u rijdt er direct tegenaan. Voor een plattegrond zie onderaan deze pagina.

Parkeergelegenheid bij het kantoor

Bij het kantoor is er gelegenheid om gratis uw auto te parkeren. U kunt uw auto ook op het plein bij de kerk neerzetten. Van daaruit is het nog geen 5 minuten lopen naar het kantoor.

 

Volg ons op Facebook voor nieuwtjes, wetenswaardigheden en de tweemaandelijkse blog van Marieke de Mare. (Klik op het logo hierboven).