Ervaringen

“Gedurende mijn scheiding heeft Marieke mij vakkundig en adequaat geadviseerd en ondersteund. Het vakjargon binnen de juridische wereld is mij telkenmale goed uitgelegd. Marieke heeft zich in deze periode voor de volle 100 % voor mij ingezet. Zij kwam met ideeën en oplossingen waar ik zelf nooit aan had gedacht. Tussen Marieke en mij was er sprake van een prima samenwerking. Wat mij betreft verdiend zij een dikke 10 met een griffel. Complimenten voor Marieke.” – Dick, mei 2019

Mw de Mare en haar secretaresses hebben ons enorm geholpen bij de scheiding die vanwege het verkrijgen van nieuwe hypotheken versneld moest plaats vinden.In prettig contact is alles snel en zorgvuldig afgehandeld. We zijn zeer tevreden. Client F, juni 2019Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak met ons maken? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0344- 689100 (via de belknop) of via info@demaremediation.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

Ga naar contact