Samenwerking

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te vergroten werken wij samen met andere deskundigen.

Bijvoorbeeld:

Wij zijn aangesloten bij:

  • De Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA)
  • Mediatorsfederatie Nederland (MfN)
  • De Nederlandse Mediators Vereniging (NMV)
  • De Nederlandse Vereniging van Mediation-Advocaten (NVVMA)

Stagebegeleiding

Ons kantoor biedt twee maal per jaar een student van een juridische HBO de kans om stage bij ons te lopen. Deze samenwerking verloopt naar grote wederzijdse tevredenheid.

Reacties van studenten:

– Nathalie Hitijahubessy, HAN 
“Ik heb mijn stage bij De Mare Mediation & Advocatuur ervaren als een laagdrempelige en zeker ook leerzame periode”.

– Myrthe Pijnenborg, JHS ”In februari ben ik begonnen met m’n afstudeerstage bij De Mare Mediation & Advocatuur. In het begin ben ik vooral bezig geweest met het analyseren van juridische geschillen. Je gaat dus in de jurisprudentie en vakliteratuur kijken of je het juridisch geschil kunt oplossen. Verder maakte ik ook concept processtukken voor mevrouw De Mare. Naast de werkzaamheden ben ik ook bezig geweest met mijn afstudeeronderzoek. Ik heb onderzoek gedaan naar de gewijzigde Tremanormen voor kinderalimentatie. Tijdens het onderzoek heeft mevrouw de Mare mij goed begeleid en wat ik persoonlijk fijn vond was dat mevrouw De Mare echt tijd vrij maakte. Dit is ook de reden dat ik mijn stage als zeer prettig en leerzaam heb ervaren””.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak met ons maken? U kunt ons bereiken via info@demaremediation.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Ga naar contact