Mediator Echtscheiding

Indien u samen met uw (ex-)partner de scheiding wilt regelen kunt u hiervoor terecht bij ons kantoor.  Mr. Marieke de Mare is een zeer ervaren mediator in de regio Tiel, Culemborg, Utrecht en Maas en Waal. Mr. Marieke de Mare zal alle belangen in het oog houden en u beiden voorzien van advies en begeleiding. 

Mediation

In een mediation is ruimte voor de emoties en belangen van alle betrokkenen. Mr. Marieke de Mare biedt de begeleiding om samen tot goede afspraken te komen. Afspraken die voor beide partijen goed zijn en goed voelen. Dat geeft weer rust en vertrouwen richting de toekomst.

Een mediator is meervoudig partijdig. Dit geeft u beiden de ruimte om te vertellen wat er speelt, juist hierdoor kan kan er meer wederzijds begrip ontstaan. Vanuit deze basis kan vervolgens verder gepraat kan worden over hoe de echtscheiding geregeld kan worden. De directe communicatie zorgt ervoor dat snel wordt wat benodigd is om het juiste resultaat te bereiken.

Mediation biedt de mogelijkheid voor maatwerk oplossingen. Hetgeen u wenst zal steeds worden getoetst aan wat wettelijk mogelijk is. Ook worden de oplossingen gehouden tegen het licht van de geldende rechtspraak.

U vindt meer informatie op: https://www.rechtspraak.nl/Uw-Situatie/mediation-naast-rechtspraak.

Kennismaken

Indien u overweegt om met uw ex-partner een mediationtraject in te gaan, kunt u – samen met uw ex-partner – een oriënterend gesprek aanvragen. U kunt dan kennismaken met ons kantoor en met de mediator. Tijdens dit gesprek zal verteld worden hoe het traject zal verlopen en zal er de gelegenheid zijn vragen te stellen over uw eigen situatie.

Indien uw een kennismakingsgesprek wilt aanvragen, kunt u ook een e-mail sturen naar ons kantoor of klik hier om naar onze contactpagina te gaan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag over De Mare Mediation? U kunt ons bereiken via info@demaremediation.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Ga naar contact