Mediator Echtscheiding

Indien u samen met uw ex-partner de scheiding wilt regelen kunt u hiervoor terecht bij ons kantoor. Mr. Marieke de Mare kan als ervaren mediator u beiden begeleiden bij het maken van afspraken over de gevolgen van de echtscheiding.

Mediation

Een mediator is meervoudig partijdig en geeft u beiden de ruimte om te vertellen wat er speelt. Door er over te praten kan er meer wederzijds begrip ontstaan. Er kan zo een basis ontstaan van waaruit er vervolgens gepraat kan worden over hoe de echtscheiding geregeld kan worden.
Mediation biedt de mogelijkheid voor maatwerk oplossingen. Hetgeen u wenst zal steeds worden getoetst aan wat wettelijk mogelijk is. Ook worden de oplossingen gehouden tegen het licht van de geldende rechtspraak.

Kennismaken voor gereduceerd tarief

Indien u overweegt om met uw ex-partner een mediationtraject in te gaan, kunt u – samen met uw ex-partner – een oriënterend gesprek aanvragen. U kunt dan kennismaken met ons kantoor en met de mediator. Tijdens dit gesprek zal verteld worden hoe het traject zal verlopen en zal er de gelegenheid zijn vragen te stellen over uw eigen situatie. Voor het oriënterend gesprek geldt het togatarief.
Indien uw een kennismakingsgesprek wilt aanvragen, kunt u ook een e-mail sturen naar ons kantoor of klik hier om naar onze contactpagina te gaan.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u een vraag over De Mare Mediation? U kunt ons bereiken via info@demaremediation.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Ga naar contact