Scheiding Culemborg (e.o).

De Mare Mediation & Advocatuur, mediator bij scheiding Culemborg, helpt u verder! Als u gaat scheiden kan er een periode zijn dat u boos bent op uw (ex-)partner, dan is mogelijk het laatste wat u wil met hem of haar aan één tafel te zitten om over de scheiding te praten. Of u voelt zich nog zo overvallen door het nieuws van de scheiding, dat u nog niet kunt praten over hoe het dan verder moet. Maar na een eerste periode vol emoties breekt er een moment aan dat er praktische stappen gezet moeten worden. Deze stappen kunt u ieder apart zetten door zich allebei tot een eigen advocaat te wenden, u kunt ook samen een afspraak maken bij een mediator.

Waarom mediation bij scheiding Culemborg?

Bij een scheiding sluit u de relatie af zoals deze was. U bent niet langer partners, met elkaar levend in een huwelijk of binnen een geregistreerd partnerschap. Het einde van de relatie geeft ook veel beweging op financiële, fiscale en juridische gebieden, er moet daar van alles voor worden geregeld. Het heeft veel voordelen om de gevolgen van de scheiding samen met uw ex-partner te regelen, onder begeleiding van een deskundige mediator. Zo houdt u de beslissing in eigen hand, in plaats van dat de rechter beslist. Daarnaast kunnen onenigheden worden uitgepraat aan tafel waardoor wordt voorkomen dat ze inzet worden in juridische conflicten. Zeker als ex-partners met elkaar verbonden blijven na de scheiding, bijvoorbeeld als er kinderen zijn, heeft het veel voordelen als de afspraken over de scheiding in onderling overleg kunnen worden gemaakt. U blijft elkaar na de scheiding zien, waardoor het voor iedereen – en zeker voor de kinderen – belangrijk is dat er een nieuwe manier wordt gevonden om met elkaar om te gaan. Mediation kan helpen oud zeer en emoties uit te spreken, waardoor deze niet meer in de weg staan bij het nemen van beslissingen op financieel, fiscaal of juridisch vlak.

Mediator scheiding Culemborg

De Mare Mediation & Advocatuur is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen in of na een scheiding in Culemborg en omgeving. U kunt bij ons terecht voor mediation of voor bijstand door een advocaat. Ons kantoor staat in de Betuwe (Gelderland), vlak bij Culemborg. Mr. Marieke de Mare is zowel geregistreerd MfN mediator als advocaat gespecialiseerd in het Familierecht. Daarnaast zijn in ons kantoor werkzaam een vaste juridisch secretaresse en een juridisch medewerker.

Neem contact op met de Mare Mediation & Advocatuur

Indien u informatie wilt over de mogelijkheden die ons kantoor kan bieden of u wilt een afspraak bij ons maken, dan kunt u hiervoor telefonisch contact met ons opnemen. Wij heten u van harte welkom!

Ga naar contact