Ons team

Marieke de Mare, Anja Kramer en Anouk van Klei werken met veel plezier en overtuiging binnen de Mare Mediation & Advocatuur en dragen zo hun positieve steentje bij aan de geschillenbeslechting binnen familiezaken.

Mr. Marieke de Mare

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is download-1.jpg

Mr. Marieke de Mare behandelt sinds het begin van haar carrière in 1996 familierechtzaken. Zij heeft zodoende veel ervaring opgebouwd. Sinds 2005 heeft zij haar eigen praktijk. Eerst in Utrecht en nu is zij gevestigd in Maurik. Cliënten en collega’s omschrijven haar als deskundig, doortastend en betrokken.

Marieke de Mare heeft jarenlange ervaring als advocaat en mediator. Zij is goed in iedere rol binnen dit vak. In haar vrije tijd brengt zij graag tijd door met haar gezin.


Anja Kramer

Sinds februari 2020 is Anja gestart als juridisch secretaresse bij De Mare Mediation & Advocatuur. Anja zal de administratieve zaken uit handen van mevrouw De Mare nemen. Als u belt heeft u grote kans haar aan de lijn te krijgen!

Anouk van Klei

In september 2020 is Anouk begonnen op ons kantoor. Eerst als stagiaire en inmiddels is zij werkzaam als juridisch medewerker. Anouk ondersteunt het kantoor zowel op juridisch als op administratief/secretarieel vlak.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak met ons maken? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0344- 689100 (via de belknop) of via info@demaremediation.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

Ga naar contact