Wie zijn wij?

Marieke de Mare, Mieke van den Heuvel en Mariska van der Zouw werken met veel plezier en overtuiging binnen de Mare Mediation & Advocatuur en dragen zo hun positieve steentje bij aan de geschillenbeslechting binnen familiezaken.

Mr. Marieke de Mare

Na mijn studie (Universiteit van Amsterdam, 1996) heb ik direct gekozen voor de Advocatuur. Het spreekt mij aan om mensen op praktische wijze bij te staan in de problemen die zij tegenkomen. Daarbij heb ik mijzelf gespecialiseerd in de regelgeving en jurisprudentie rondom (echt)scheiding.

Als advocaat probeer ik altijd of geschillen ook in onderling overleg kunnen worden opgelost. De Gedragscode voor Familierechtadvocaten is voor mij de leidraad aan de hand waarvan ik mijn werk wil doen.

Behalve advocaat ben ik sinds 2002 ook mediator. Ik sta als mediator geregistreerd bij de Mediators federatie Nederland (MfN) en ben sinds 2006 gecertificeerd mediator (DNV). Ook binnen de mediation heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van scheiding en conflicten binnen familieverband.

Naast mijn juridische (vervolg)opleidingen en opleidingen op het gebied van mediation, heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van scheiding, rouw- en verliesverwerking, communicatie en bewustwording. Sinds 2005 heb ik mijn eigen advocatenkantoor (eerst in Utrecht en nu in Maurik), waar ik met veel
plezier en overtuiging in werk.

 

Mieke van den Heuvel

Sinds september 2013 ben ik met veel plezier werkzaam als juridisch secretaresse bij de Mare Mediation & Advocatuur. Ik probeer zoveel mogelijk de administratieve zaken uit handen van Mevr. de Mare te nemen, zodat zij zich volledig kan bezig houden met de juridisch
inhoudelijke zaken. Als u belt heeft u grote kans mij aan de lijn te krijgen.

 

Mariska van der Zouw

Mijn naam is Mariska van der Zouw. Ik ben werkzaam als juridisch medewerker bij De Mare Mediation en Advocatuur. Ik heb Nederlands Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Op maandag, woensdag en donderdag  ben ik op kantoor bereikbaar.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak met ons maken? U kunt ons bereiken via info@demaremediation.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Ga naar contact