Ons team

Marieke de Mare, Wessel Gorseling en Anja Kramer werken met veel plezier en overtuiging binnen de Mare Mediation & Advocatuur en dragen zo hun positieve steentje bij aan de geschillenbeslechting binnen familiezaken.

 

Mr. Marieke de Mare

Na mijn studie (Universiteit van Amsterdam, 1996) heb ik direct gekozen voor de Advocatuur.  Het spreekt mij aan om mensen op praktische wijze bij te staan in de problemen die zij tegenkomen. Daarbij heb ik mijzelf gespecialiseerd in de regelgeving en jurisprudentie rondom (echt)scheiding.

Als advocaat probeer ik altijd of geschillen ook in onderling overleg kunnen worden opgelost. De Gedragscode voor Familierechtadvocaten is voor mij de leidraad aan de hand waarvan ik mijn werk wil doen.

Behalve advocaat ben ik sinds 2002 ook mediator. Ik sta als mediator geregistreerd bij de Mediators federatie Nederland (MfN) en ben sinds 2006 gecertificeerd mediator (DNV). Ook binnen de mediation heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van scheiding en conflicten binnen familieverband.

Naast mijn juridische (vervolg)opleidingen en opleidingen op het gebied van mediation, heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van scheiding, rouw- en verliesverwerking, communicatie en bewustwording. Sinds 2005 heb ik mijn eigen advocatenkantoor (eerst in Utrecht en nu in Maurik), waar ik met veel
plezier en overtuiging in werk.

Mr. W. Gorseling

In 2017 heb ik mijn master Burgerlijk Recht behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.  Vervolgens ben ik kort werkzaam geweest in het notariaat als jurist op de afdeling onroerend goed. Met name de akten van verdeling vond ik erg interessant, omdat ik dan in aanraking kom met mijn interesse: het familierecht.

In 2019 heb ik de overstap gemaakt naar de advocatuur. Momenteel volg ik diverse cursussen en blijf ik mij ontwikkelen als jurist. Conflictoplossing door middel van onderling overleg met de wederpartij heeft mijn voorkeur. Lukt dan niet, dan ben ik er voor de cliënt en ga er vol voor.

Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag ben ik bereikbaar.

Anja Kramer

Sinds februari 2020 is Anja gestart als juridisch secretaresse bij de Mare Mediation & Advocatuur. Anja zal de administratieve zaken uit handen van Mevr. de Mare nemen. Als u belt heeft u grote kans haar aan de lijn te krijgen!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak met ons maken? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0344- 689100 (via de belknop) of via info@demaremediation.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website.

Ga naar contact