Advocaat en mediator scheiding Tiel (e.o.)

scheiding tiel advocaat en/of mediatorAdvocaat scheiding Tiel helpt u verder! Als u te maken krijgt met een scheidingssituatie komt er heel veel op u af. Uw hele bestaan lijkt voor een periode op z’n kop te staan. Kunt u blijven wonen in de gezamenlijke woning? Hoe gaat u het financieel redden na de scheiding? Hoeveel alimentatie moet u betalen of zult u van uw ex-partner gaan ontvangen? En hoe zal het met de kinderen gaan? Zullen zij na de scheiding op dezelfde school kunnen blijven of niet? In deze eerste periode zijn er vaak heel veel vragen die door het hoofd heen gaan. Waar kunt u met deze vragen terecht? Indien u een scheiding wenst aan te pakken met het juiste juridische advies en persoonlijke begeleiding, dan is Marieke de Mare de juiste ervaren advocaat en/of mediator in de omgeving van Tiel.

De Mare Mediation & Advocatuur geeft bijstand bij scheiding Tiel

Ons kantoor is gespecialiseerd in het familierecht en staat met name mensen bij in scheidingssituatie ’s Tiel. Wij hebben al veel mensen bijgestaan in uiteenlopende situaties, zowel mannen als vrouwen, met of zonder kinderen, met een eigen bedrijf of bijvoorbeeld levend van een uitkering. Voor juridische vragen die betrekking hebben op een scheiding – of de periode na de scheiding – kunt u bij ons kantoor terecht. Het is belangrijk dat u in een periode van onzekerheid bij specialisten terecht kunt die tijd hebben om naar u te luisteren en om uw vragen rondom scheiding te beantwoorden.

Doortastend advies en juridische acties

Iedere scheiding is anders en vraagt om een eigen advies en een eigen aanpak. Soms vraagt de situatie om ‘door te pakken’ en bijvoorbeeld een spoedprocedure te starten, een andere keer is het juist verstandiger om even pas op de plaats te maken zodat de opgelopen emoties wat tot bedaren kunnen komen. Als er daarna meer rust is, kunnen de onderhandelingen met meer succes worden afgerond. Wij proberen bij alle scheidingen zoveel als mogelijk te voorkomen dat het ‘vechtscheidingen’ worden, dat zijn wij ook verplicht vanuit de Gedragsregels voor Familierechtadvocaten.

Advocaat scheiding Tiel

Bij De Mare Mediation & Advocatuur gevestigd in de omgeving van Tiel, werkt een zeer ervaren advocaat en MfN- mediator die gespecialiseerd is in het begeleiden van mensen in of na een scheiding. U kunt bij ons terecht voor bijstand door een advocaat of voor mediation. Ons kantoor bevindt zich in de Betuwe (Gelderland), in de buurt van Tiel.

Neem contact op met De Mare Mediation & Advocatuur voor uw scheiding Tiel

Indien u zelf in een scheidingssituatie zit en behoefte heeft aan een luisterend oor en deskundig advies, kunt u contact met ons kantoor opnemen. U kunt vrijblijvend met ons bellen of een afspraak maken voor een eerste gesprek. U bent van harte welkom!

Ga naar contact